duguláselhárítás


Magyar English Deutsch

Bemutatkozás

A cég vezetője

Bányászati és Különleges munkák

Duguláselhárítás

Betonszabás

Elérhetőség


Juker Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Postázási cím: 2840 Oroszlány Szeptember 6. u. 61/a
Elérhetőség: (+36) 30-7866920
Vezető: (+36) 30-9020678
juker@t-online.hu

Duguláselhárítás konyhában

Duguláselhárítás konyhában

Duguláselhárítás furdoszobaban

Duguláselhárítás fürdőszobában

wc dugulás

WC-dugulás

Duguláselhárítás azonnal: 36-30/786 6920

A duguláselhárítás munkálatainál Rothenberger R600 -as professzionális duguláselhárító gépet használunk. Ez a berendezés vált be legjobban a bontás nélküli duguláselhárítás területén. A Rothenberger R600-as nagyteljesítményű motorja megbízhatóan dolgozik a duguláselhárítás legmakacsabb feladatainál is.

Szakképzett, több szakmával és technikusi minősítéssel rendelkező, az Ön igényeit maradéktalanul kiszolgáló szakembereink állnak rendelkezésére. A duguláselhárítás falbontás és felbontás nélkül történik. Szakterületünk a beltéri lefolyórendszerek, valamint a kültéri csatorna hálózatok tisztítása és időszakos karbantartása (duguláselhárítás fürdőszobában, konyhában; lefolyó-, csővezeték- és csatorna-dugulás elhárítása; esővíz-elvezető rendszerek duguláselhárítása, stb.). A duguláselhárítás után szükség szerint fertőtlenítés és szagtalanítás történik.

Korrekt duguláselhárítás árak, a bejelentés során irányárat adunk, ami alapján eldöntheti, hogy velünk végezteti-e el a duguláselhárítás munkálatait.

Ötven kilométeres körzetben a kiszállási díj 3000 Ft. Elsősorban Tatabánya-Oroszlány- Tata- Kisbér-Komárom-Esztergom-Bicske térségében végezzük a tevékenységünket, de önköltségen vonulunk ki távolabbi munkákra is (Részletes községlista lentebb.)

A duguláselhárítás az a terület, amikor előre nem látható nehézségek léphetnek fel, ezért nagyon fontos a megbízható vállalkozó, aki az ilyenkor felmerülő többletköltséget nem hárítja át egy az egyben a megbízóra.

Az alábbi telefonszámon 7.00-19.00-ig várjuk hívását és a legrövidebb időn belül megoldjuk problémáját. Telefonszám: 36-30/786 6920

Duguláselhárítás Komárom - Esztergom megyében:

Agostyán, Ács, Bábolna, Esztergom, Dorog, Kisbér, Környe, Nyergesújfalu, Bokod, Dunaalmás, Lábatlan, Oroszlány, Nagyigmánd, Tata, Tatabánya, Komárom.

Duguláselhárítás Fejér megyében:

Mór, Gánt, Bicske, Gárdony, Martonvásár, Zámoly, Bodajk, Csákvár, Kincsesbánya, Baracska, Felcsút, Lepsény, Velence, Enying, Füle, Lovasberény, Pusztavám, Székesfehérvár.

duguláselhárítás
Duguláselhárítás
Rothenberger R600-as géppel

Lefolyó-dugulás

Lefolyó-dugulás

Csővezeték-tisztítás

Csővezeték-tisztítás

Csatorna-tisztítás

Csatorna-tisztítás